Assalamualaikum...




Ada bran...? huhuhu..tak tau la boleh ke tak ni...
Cuba join la...sebab selalu sangat takde idea nak buat entry menarik..hehehe
Abis la...terbongkar,terkeluar dan ter apa lagi....segala rahsia saya...
Belasaahhhh...Korang jangan gelak tau baca segala rahsia-rahsia yang akan dibongkar selama sebulan ni..
Mampuihhh haku...amikkk...


Kat bawah ni soalan2 yang menguji jantung dan paru2...


day 6 - tiga perangai burok anda
day 7 - tiga perangai baek anda
day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami

day 9 - perasaan anda hari ni
day 10 - hari ke 10.. apa yang berlaku?
day 11 - gadjet yang anda ada
day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda
day 13 - apa yang ada dalam beg duit anda
day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini
day 15 - kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu?
day 16 - guru sekolah anda yang paling anda suka
day 17 - gambar bilik idaman anda
day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri
day 19 - jenis manusia yang menarik perhatian anda
day 20 - hari ke 20.. apa yang terjadi?
day 21 - benda yang anda wajib bawak bila keluar rumah
day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda
day 23 - dream wedding
day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan
day 25 - makna disebalik link blog anda
day 26 - 15 fakta tentang anda
day 27 - makanan dan minuman kegemaran anda
day 28 - hobi anda
day 29 - siapa anda 10 tahun akan datang?
day 30 - hari ke 30.. apa yang berlaku?

Nak mula hari ni la...17.06.2011 sampai 16.07.2011...

13 ulasan:

Dianaa berkata...

Nak buat juga cabaran ni bole? :D

* Zaleta * berkata...

silakan dear...

Dianaa berkata...

Hee, thank you :D

Atiqah Sa'ahiry berkata...

nak buat juga cabaran ini..weeee

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

huiyooo . 30 hariiii . heheee ;)

NasZ berkata...

dasat..30 hari tu..takpe..good luck..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

NasZ berkata...

dasat..30 hari tu..takpe..good luck..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

NuSaNa NoSa 91 berkata...

wahhh~ 30 hari tu.. xberani la keen.. dah la keen ni jns mls nk hupdate.. tehehehehee~ ^_^

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

gudluck ye... heee (^_^)

saiazuan berkata...

terjah sini.. tgl trace :D make a win-win situation

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/list-blog-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

GaRy™ berkata...

peserta segmen gary kan?.. tengok sini... penting!! klik kalau x nampak yer~

http://i1196.photobucket.com/albums/aa419/bleeddrummerz/CU1.png

oPiE iSa berkata...

kalau baru nak sahut cabaran ni ok ke?

yayath berkata...

macam nak sahut cabaran ni je...heee:)