SEGMEN BLOGLIST MINAH BLUR

Assalamualaikum...

Terasa nak join...Harap-harap terpilih....



Syarat2 Penyertaan

1. Wajib follow blog Minah Blur yang cincai ni

2. Buat satu entry simple bertajuk SEGMEN BLOGLIST MINAH BLUR dan
sertakan banner diatas (kalau boleh korang link kan ke entri ni)

3. Tag 3 orang rakan korang

4. Hantarkan link entry korang dekat komen entri ni =)

Ciri2 Blog Yang Dicari

1. Tak susah nak loading
2. Font blog haruslah mudah untuk di baca
3. Blog yang tak serabut dengan banyak giler widget. Asalkan tak melampau =)

Tarikh Tutup segmen ni pada 27 June 2011

Gatal2 nak mentag dorang ni..:-
1. Wardah
2. Fadzmie


7 ulasan:

Srikandi Cinta berkata...

Thanks ye tag :)

Srikandi Cinta berkata...

oh ye, boleh x bagi link ke blog tu, x jumpe la linknya dlm entri ni..
sory ea~ hehe

* Zaleta * berkata...

alahaiii..tetinggal pulokk

...Minah BluR... berkata...

thanx join segmen MB hehe. sgt berbesar hati.. good luck taw!

Alisya berkata...

hai..thanks tag..boleh ke entry

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/segmen-bloglist-minah-blurr.html

tq

...Minah BluR... berkata...

Ponn..ponn...mane keropok dgn teh nak cicah nie? tetamu datang singgah ni. hihi^^
Mb datang nak buat pemilihan.
kalau rajen, terjahlah dorang yg join segmen nie jugak heeee..

SENARAI PESERTA BLOGLIST MB

alif ismail berkata...

salam ziarah...

gud luck..