Selamat Morning...

Assalamualaikum....

Selamat morning....Dah pecah laju belum....?
Saya tadi pekena teh tarik ngan roti canai jer...
Lambat pulak saya online hari ni...biasa pukul 8pagi dah tercongok depan pc...
Tadi bawak mak mentua pegi sarapan,pastu abah mentua suruh cuci kereta terus kat carwash....

Huuaaa.....semalam langsung tak update blog tau...blog 30days challenge pun tak buat...hehehe
nanti saya update okeyyy....

Hari ni birthday abah mentua saya Azami B. Mohd Taib yang ke-57 tahun...Kami anak-anak dan cucu-cucu
mendoakan semoga abah  panjang umur dan dimurahkan rezeki...Semoga abah sihat selalu dan dilindungi
Allah S.W.T...Aminn...
Abah & Mak

Untuk anak buah tercayaannggg tidak dilupakan...Kepada Syahmi Irsyad B.Suhaidi...
Hari ni Syahmi dah 4 tahun...Semoga Syahmi tetap jadi budak hensem...dengar kata mama dan abah...
jadi anak yang baik dah soleh....Aminnn.....Cayaaanggg Syahmi...


1 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

tq eite :
btw..selamat harijadi abah :)