BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Assalamualaikum.....

Join segmen Abg Ben...lagi...


Hari ni hari Sabtu....memang sesuai sangat la kalau nak buat lawatan sosial kan...?
Blog saya ni simple ajer...orang masih baru nak beblogging...Padahal dulu saya tak pandang langsung
blog ni..Suami saya je dok sibuk-sibuk..sampai ke pagi dia dok depan pc...
Tapi tak aktif pun blognya..hehehe...Oleh kerana persekitaran dan zaman semakin berubah
akhirnya saya berjangkit jugak dengan blogging ni...
Apa-apapun kalau korang rasa cam ada yang kurang dengan blog ni..bagitau je la eh..
kritikan membina saya terima...jangan menghina sudahhhhh...
Nak follow pun saya ok jer..syukur alhamdulillah dan terima kasih...
Kalau tak nak follow takpe..saya pun tak marah...Kita tak boleh paksa-paksa...
betul tak...?nanti tak ikhlas...
Ok...terima kasih kerana sudi datang sini....kalau rasa nak melancong ke sini lagi..
silakan....Pintu blog sentiasa terbuka untuk korang semua....
Salam perkenalan untuk semua dan selamat berblogging...
Jom kita cari kawan,,,,jangan cari lawan okkk....

Nak join....Klik SINI


6 ulasan:

solomolo berkata...

singgah untuk berkenal sesama blogger..
happy blogging...
[^_^]

Mama Amani berkata...

salam kenal teman... :-)

farahin nasir berkata...

salam pekenalan..

no 172 melapor diri..:)

ceq follow kmu okey.. harap pasni dpt bace post2 kmu yg bezzz.. heee..:)

JOM KENAL BLOG SAYA!

Fadzmie Mohamad berkata...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

ainol akasyah berkata...

terjah kembali dari blog ben ashaari..jom berkenalan :)

Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

Azzah berkata...

salam singgah n kenal.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html