Sangat Teringin.....

Assalamualaikum....

Selamat morning....Hari ni Rabu tanpa kata ker...? Tak peduli...nak berkata-kata jugak....huhuhuhu...Kurang 2 minggu lagi nak masuk bulan Ramadhan....Bulan mengidam nak makan macam-macam...betul tak....? Asal nak berbuka jer,buat perangai la tekak tu nak makan macam-macam....huh!
Haaa..... mula dah meraban,merepek,merapu ntah apa-apa....lari tajuk dah....apa yang saya teringin sangat tu....
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
*

*

*
P/S : Gambar pinjam dari http://www.itismytrip.com/

Kat mana ni...? kalau korang tau,korang teka la....huhuhuhu.....saya teringin nak pergi kat atas tu....bila agaknya boleh dapat yer....? tambahan sekarang http://www.itismytrip.com/ ada promotion.....huaaaaa....
Tau tak...saya sangat jelesss dengan company tempat En.Asben kerja...sebab setiap tahun ada buat vacation trip ke luar negara...(kebanyakkan sekitar Asia)...awal tahun ni pergi Jakarta...Tapi sayang En.Asben tak pergi...lagipun En.Asben masih baru lagi kerja kat situ...segan katanya....kan best kalau dapat pergi satu family...
Ohh yer...sambil-sambil ni saya tolong promote la yer....kalau rasa-rasa nak shopping raya,apakata korang menghabiskan duit korang tu kat Bandung....http://www.itismytrip.com/ tengah buat promotion sekarang....
Murah pun murah...macam best jer kan....jom pergi ramai-ramai....
  
This package excludes:
-          Return air ticket and airport tax
-          ACF : RM30
-          Agent collection fees RM 30/pax
-          Travel Insurance RM36/pax
-          Any other activities out of program and personal expenses
-          Total estimation cost is : RM350/1pax

·         This package includes:
-      3 night accommodation at standard room Hotel Grand Selera or similar
-      -Daily breakfast x 2 person
-      -Free In Out Transfer from Bandung Airport – Hotel – Bandung Airport
·         Booking Period : immidiate
·         Travelling date: 01 Aug 2011 – 26 Aug 2011
·         HOTEL: 3* Hotel Grand Selera or similar
Untuk keterangan lanjut korang kilk jer kat laman web dorang tu...

Psssttt.....nak pujuk En.Asben la....:)





6 ulasan:

Munna berkata...

total hrga pakejnya berapa kak?

:: Mrs.Eady :: berkata...

teringin jugak tapi eden lagi suka dlm m'sia punyer :)

* Rosita * berkata...

@:: Mrs.Eady ::

jom kak..kita cuti2 malaysia...

Diana @ bilakukatacinta berkata...

slm kenal sis

koibito berkata...

hai rosita...thanks for this posting..TRAVEL HUB would like to give a big hug for you...

Zul Fattah berkata...

oo.. jauh perjalanan..hehe..
kak.. sy ada tag akak kat segmen ni..
help this girl..please
http://zulfattah.blogspot.com/2011/07/segmen-join-bloglist-alissyayana.html