Kritikan demi kritikan....

Assalamualaikum....

Selamat morning untuk semua....dah pecahlaju ke belum....?
Semalam ramai jugak yang ikut segmen Abg Ben kan....
Iskkk tak terbalas lawatan saya...InsyaAllah saya akan lawat jugak nanti...tunggu ajer...
Banyak juga yang mengkritik blog saya....Terima kasih yer....saya terima seadanya....
Kebanyakkan menyuruh saya buang beberapa widget disidebar tu....
Ada la 2,3 saya dah buang dan betulkan....
Ada yang kata lambat loading...ehhh...yer ker....
Saya rasa laju jer....Tu sebab saya dah buang banyak widget...
Ada pulak yang suruh pasang lagu....
ngeee...bukan tak nak...sebelum ni saya pasang ERA.FM...
Tapi pikir-pikir balik,takut ada yang sakit jantung pulak nanti....
Kadang -kadang bila kita buka blog orang yang ada muzik,
tetiba suaranya jadi kuat....opocotttt.....terkezuttt mak....
haaa...tu sebab saya taknak letak....dan satu lagi takut lambat loading...
Korang jugak tak suka kan kalau lambat..last-last tekan tanda X kat atas tu....
ermmm...takpe...blog ni pon baru umur setahun...sentiasa berubah ikut peredaran zaman...
eewaaahhh.....
"Memberitahu kebenaran lalu membuat seseorang itu menangis
 adalah lebih baik dari kita terus berbicara dengan penipuan
 untuk melihat dia ketawa kerana , 
andai kebenaran itu menyakitkan dia , 
percayalah , rasa tertipu itu lebih menghancurkan hatinya "

Kita pegang jer kata-kata ni....InsyaAllah everything will be okeyy....

4 ulasan:

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

mkritik perkara yg mmbina tiada mslhkan..

len org len pdgn nya kan?? =)

Munna berkata...

hi rosita =)

sy xsmpt join pun smlm tp nak kritik juga boleh?

ce cek blk coding html kat setiap scroll bar sblh ni...sebab semua terkeluar n nmpk bersepah2...

jgn mara ye..tegur je

hepi blogging =)

* Rosita * berkata...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

betul...

* Rosita * berkata...

@Munna

ye ker dear...tengok ok jer dlm kotak tersusun...lmbat loading kot..tu yg nmpak bsepah..sbb penah gak tngok blog org lain mcm tu...lmbat pastu nmpak bsepah...btw thanks dear...