BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Assalamualaikum....


Hamboiiii.....nak kritik-kritik blog orang ehhh.....
Ada BRAN ker...? cer kritik...cer kritik....
siap korang kalau tak kritik....
muahahahahaha...(ketawa jahat)

38 ulasan:

Sofea Lang berkata...

alamak,
nak kritik ke?
cute sgt la blog ni..byk love.<3
glitter lg ha..ce ltak lagu..msti lg best..he3.

* Rosita * berkata...

@Sofea Lang

tq...hehehe bukan xnak letak tp takut lmbat loading...

Sofea Lang berkata...

he3..no hal..
http://sofealang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

oli-go berkata...

santekkk..tapi nk kritik jugak (jgn mrh eyh)letak entri banyak2..

http://indahhiasan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

aimie amalina berkata...

ai2..=)

comeynye belog!
softtt jek..abg bem soh komen yg ko2..ap x de ape yg ko..heee



http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Edy Ramanov berkata...

kemaskan lagi widget kat tepi ok.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Azzah berkata...

salam,saya pun sama ngan edy,macam banyak sangat kat sidebar..letak yang perlu jer ok..http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

the fik's berkata...

haa..ni yg fik xsuke pasal blog ni..sebab pink sgt..hahaha.. tapi xpe..gurl kan..

tahniah! fik follow k!

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

AnAk dEneSor berkata...

blog yg cute =)

oke klo u naikkan ag widget follower n sebgi nye n turun kn widget nuffnag n churp2 ag ok kowt=)

http://anakdenesor.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

* Rosita * berkata...

@the fik's

heheh sbenarnya tak minat pink...tp sejak dah ada 2 puteri ni tetiba la plak suke pink....nak wat camno...?

haslinda berkata...

waaaaaa.... jatuh cinta dengan background yg sgt comel dan cun melecun... :) x tau nak kritik ape la. hehe

jom kritik blog linda:)
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lizzie Yasmin berkata...

datang bukan nka kritik, tp nk BW

Semut Senyum berkata...

tak de ape yang tak ok kot..
font ngam2 besar...
suasana tenang....
lembut...
ok lah..

jemput komen saya
http://semut-senyum.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Gen2Merah berkata...

hmmm, apa kata butang follower tu letak paling atas siket.. tadi saya cari takjumpa,... rupanya lambat loading nak buka.. ehehehe

Jom kritik blog saya plak

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

DaYaH JeLitA berkata...

Hai nak kritik cikit eak? hurmmm...warna font dekat sidebar tu kalaw boleh bagi yang gelap..huhu..Datangla kritik blog saya balik yer :)) : SEGMEN | BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Laila Majid berkata...

kritik je kan tak bole puji kan?

shoutbox tu kasi tunjuk la or letak sorok2 kt tepi tu.kalau letak button cam xsyiookk pulak.widget kat tepi sidebar letak yang penting je.

jemput kritik blog saya ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ZyzyAfrina (: berkata...

sidebar tu besarkan sikit je lagi :D

http://thecrappingstarts.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

(: gebangkembang :) berkata...

oke je..simple and nice ^^

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mish Apple berkata...

blog traffik . visitor . mutiara kata tu . tak perlu kot .

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

maszull berkata...

slm...cute x ada apa nak komen dear...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Meck berkata...

ok semua tapi iklan nuffnang di kedudukan yang salah. tgk blk website nuffnang. lg 1, kalau ada nuffnang x perlu advertlets tu. dorang bersaing. susah nak dpt income dr nuffnang nnt..shoutbox kalau buat yg tak keluar masuk lg best..

ninie_azriena berkata...

header comel..suka tgk blog ni bnyk love :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nadzirah K. berkata...

comelnye blog nie :)

http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina berkata...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Amalina berkata...

Hye tuan rumah, Lina terjah sini . Buang feedjit, visitor dan mutiara kata. Rasa macam tak perlu lah:)

Comment me back

KimiCnoL berkata...

live trafic feed xda lagi oke kot ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

shiny2 star.. berkata...

eh..lawa dah ni.cantikk!!!.:)
ajar buat background?hehe ngan header..:(

dah follow

http://juzforthelassie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun berkata...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu. TQ

Fad berkata...

hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blog dah ok la..xpandai lgsg nak kritik kan?haha..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

fiq. berkata...

salam kak rosita =D
kritik ek? ok kot semua
nice je =D
mungkin ade pic dua orang budak comel kat atas tu kot

Segmen yang sama

Mrs. Farhan berkata...

Feedjit tu x perlu letak kot. Memberatkan blog je.

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

noraizuraMasoud berkata...

hai...sy blogger bru...
nice blog..coz like kaler dia...
i folo...xde pe nk kritik kowt...singgah la blog sy...

http://aizurasatusatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

DoodleLicious berkata...

comel dan tersusun

kalau nak doodle free, datang lah sini, esok last day offer

zieyzain berkata...

cute,..Like! ziey follow u yah =)

Yumida berkata...

wow..kaler pink! i like! tp kena kritik kan... k..old story awak tu kena letak plg atas..senang pembaca nk view..labels tu x payah kot..cam semak jer..iklan nuffnang diletakkan kt tmpat terbaek!

wanie wonek berkata...

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com

www.santaivlawak.blogspot.com berkata...

nice blog