day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda

Assalamualaikum....

1st of all nak ucapkan happy birthday kepada sepupu saya yang tersayang...kak Tuty...
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...Amin...Miss u So much....

Haiii....hari ke -22 cabaran...ermmm...semuanya habis terbongkar...hehehe
Tarikh-tarikh penting dalam hidup saya...
Saya mulakan dengan :-

09 Ogos 1984 - tarikh saya dilahirkan ke dunia ini....
 jangan lupa bagi hadiah tau...sebulan jer lagi..ada masa nak beli hadiah...huahuahua...

02 Julai 1979 - tarikh lahir En.Asben ku yang tercayangggg.....
baru jer lepas...:)

14 Jun 2008 - Ryana Zunnurain dilahirkan....
Sekarang dah 3 tahun.

04 Februari 2010 - Melahirkan si kidal ku chaakkk..
Ryana Zahirah sekarang dah berumur 1 tahun 5 bulan

18 Jun 2002 - Pertama kali bertemu En. Asben
Best Moment...:)

10 September 2006 - Menjadi tunangan orang...

07 September 2007 - Sah menjadi isteri En. Asben...

14 Julai 1963 - tarikh lahir mama tersayang

20 Januari 1983 - Abang sulung dilahirkan

18 September 1988 - Birthday Moon

28 Disember 1990 - Nadya dilahirkan...

29 September 1992 - Adik bongsu dilahirkan...

Kalau nak senaraikan semua memang panjang la kan....Yang diatas memang penting dalam hidup saya...
Tapi biasanya kita orang perempuan jarang lupa..sebab menurut kajian ingatan perempuan lebih kuat dari lelaki...hehehe betul ker...? 

Korang apa pulak....? Share la sikit...

4 ulasan:

hajar berkata...

SELALUNYA TARIKH2 PENTING TU LA YG MAKIN MENGERATKAN HUBUNGAN KEKELUARGAAN... :)

missH strAw-BerrY berkata...

aouuuww..sgt sweet,mmg betul2 a moment to remember nie....hihi,

one entry special for u!!

http://missgula-gula.blogspot.com/2011/07/mereka-adalah-insan-insan-yang-prihatin.html

* Zaleta * berkata...

@hajar

betul dear

@missh

tq sayang..

missH strAw-BerrY berkata...

missh tag akak zalita satu contest nie...bombastik gak adiahnyer..nti visit yea=)

http://missgula-gula.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-by-yana-dan-cik-putih.html