Giveaway : Saya bertudung dan saya sangat Pretty.

Assalamualaikum....

Selamat malam...jalan-jalan tadi...lawat sana...lawat sini...
terjah sana terjah sini....ahah!....terjumpa plak satu giveaway yang sedang berlangsung....
Nak join ke tak...join je la....mana tau rezeki bulan puasa nanti...
jom reramai menjoinkan diri....kalau taknak join tolong komen yer....sebab pemenangnya dipilih
sape yang paling banyak kena komen....
korang tolong la komen yer....ajak jiran tetangga,pak ngah...tok wan sekali komen kat gambar saya...

Gambar yang kononnya SAYA PRETTY....


cantik tak...cantik tak....muahahaha
Tolong yer kengkawan ku cayangggg....
Tolong komen ajer....

Kak Izwa kena tag oleh saya...

kalau nak join...pegi je kat SINI

17 ulasan:

oPiE iSa berkata...

Nak

oPiE iSa berkata...

komen

oPiE iSa berkata...

Sini

oPiE iSa berkata...

Good

oPiE iSa berkata...

Luck!!

oPiE iSa berkata...

Hehehe... :)


Boleh tolong komen Sini Juga?
Hehe..

aremieroul berkata...

comel nya dia bertudung.. :D

Muhammad Khairul Fahmi berkata...

fahmi dtg..
wow! it looks pretty...
gud luck :)

anGah berkata...

:)

:: Mrs.Eady :: berkata...

good luck dik :)

Zul Fattah berkata...

semoga berjaya kak.. haha.. tudung is nice..

c genk bah ne berkata...

good luck kak ^_^

Farahin Ahmad berkata...

gud luck! cantik~~~

komen sini jugak--> http://farahdiesel.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

:)

fiQ'Ra berkata...

cantik...dan comel ;) ~ jom klik cni & komen erh ;)

abazilah berkata...

cantik . goodluck !
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

alyn zaif berkata...

nice :)

Cik Dya berkata...

Salam Ramadhan.Saya ziarah nak kutip komen kat sini.Good Luck ya!!