BFF Saya....

Assalamualaikum....


Tergerak hati saya nak bercerita tentang BFF saya..kebetulan kawan saya suggest blog diatas menganjurkan contest pasal BFF..saya teruja la..korang boleh klik kat sini http://sudirman1809.blogspot.com/2011/04/contest-lagi-untuk-anda.html
kalau nak join...

Kali ni saya nak citer pasal BFF saya..BFF yang palingggggggg saya sayang...
Kami berkawan dah lama...sejak dari dalam perut lagi...huahuahua...tak la..sejak sekolah menengah...(tahun 1997 - 2001 Sek.Men.Keb.Labuan)
Zaman sekolah dulu sebenarnya kami tak la rapat sangat...Tambah2 lagi lain2 kelas...
Entah kenapa bila masing2 dah meningkat dewasa dan bekerja,barulah kami rapat balik...
Kami 5 sahabat jer...yang 3 dah kawen..yang 2 lagi tak tau la bila...saya doakan mereka cepat2 kawen yerr...

*

*

*
Sebagai permulaan mari saya kenalkan BFF saya...



Ini Siti Khatinawaty Bt Khalid atau panggilan manjanya Cik Khaty...Lahir pada 15 Disember 198*...orangnya tinggi lampai..dah bertunang...huahuahua..takde can la nak ngorat..Orangnya baik...Saya kenal dia sejak form 1 lagi..kami satu kelas hingga form 3...form 4 dia pindah sekolah..terpisah la sekejap...bila dah jumpa balik kami jadi rapat..sekarang dia bekerja di Labuan Liberty Port Management salah sebuah syarikat pelabuhan...

*

*

*


Yang ni plak Siti Normala Bt Nasran..kami panggil Mala...Lahir pada 03 Oktober 198*...dah kawen...dia ni macam saya jugak..baru je berubah imej..."dah sampai seru "katanya..dia seorang yang kelakar...yang best part gelak dia....macam SCARY SPICE...hahahaha...jangan marah daling....Mala bekerja di tempat yang sama dengan Khaty....

*

*

*


Ini Sarinah Bt Sanusi...Ibu kepada dua cahayamata...Lahir pada 07 Februari 198*...Dia ni dari form 2 sampai form 5 satu kelas ngan saya...
tak dapat dipisahkan konon..ahakss...dia ni seorang yang tegas...kalau dah hitam,hitam la katanya..
jangan mandai2 nak tukar..huhuhu...tapi dalam tegas2 dia kepala dia gila2 jugak...Dulu dia aktif dalam sukan silat..sekarang mungkin dah slow kot...bekerja di Perbadanan Labuan...

*

*

*


Haa...yang ni Hartuty Bt Dehek atau dikenali sebagai Cikgu Tuty...Lahir pada 15hb Februari 198*..bekerja sebagai guru di Sek Keb.Pekan 1 (pendidikan khas)...Orangnya lucu,gila2 jugak...(sebenarnya kami semua pun gila2 kalau dah berjumpa)..Antara kami dia jer yang belajar sampai masuk U...7 8 tingkat sekolah dia..ehhh..Khaty pun sampai U kan...U ke kolej...sori la daling...tak ingat..Saya 5 tingkat jer...hahaha...

Kami ni kalau dah berjumpa ada je cerita lama diungkit..terutama cerita zaman sekolah...masa tu jangan cakap la kami punya gelak macam mana...memang tak hengattt...Disebabkan kami jarang jumpa jadi kami tetapkan setiap hari jumaat adalah hari untuk kami berjumpa..tapi bukan setiap minggu...bila2 la asalkan hari jumaat...sebab hari jumaat kan lunch time 2 jam setengah...

*

*

*
*

Saya sayang sangat ngan BFF saya ni..hingga akhir hayat saya...ceewwaahhh...korang sayang aku ke tak...?
jangan tipu...aku tau kamu sayang aku...hahahaha...Saya harap persahabatan kami ni berkekalan selamanya...walaupun masa tu kami dah beranak bercucu cicit...
:
:


 

6 ulasan:

sudirman berkata...

yang 2 org tak kawin tu korang kan???ahahhaha/..nnt ble lah kat pelamin 4 orang skali..hehehheheh

Eta berkata...

yeayyyy...jawapan cik man salah...saya dah kawen la...cigu tuty dah cik khaty yg belum...tengok gambar yg last tu...saya ngan anak saya..

Tuty_Dee berkata...

am i single?? hikhik....ermm..sgt syg ngn korg smua...bkn sng mo stick friendship dlm tempoh yg cukup lama...hope smpai bila2....muahhh...

Eta berkata...

huhuhu..aku tau ko suda berpunya..takmo la heboh2 (konon...)hahaha..

Mohd Nazari & Masninah berkata...

lambat juga ..loading kaler pink ni..kami sugest pi SINI pastu masukan URL pastu tinguklah yang mana bikin lambat tu ok....some advice dari kami....he

Tanpa Nama berkata...

http://eekshop.com
really good