Demam si " TARABAS " dah mula....

Assalamualaikum....

Agak-agak sape yang baca tajuk mesti ramai yang tau kan....?
Sapa-sapa yang dah tengok cerita ni memang rindu berabis la dengan mamat hensem
" Tarabas " atau "Ramualdo "...Tak pun si cute comey lotey " Fantaghiro "..
Sekarang cerita " Cave of the Golden Rose " dah kembali ditayangkan di TV9...
Setiap Ahad jam 10malam....
Saya tak tau sebenarnya...Tapi bila ada kawan saya share pautan di facebook saya teruja la...
Sanggup tunggu malam tadi walaupun mata dah mengantuk...hahaha...

Pertama kali saya tengok cerita ni mungkin dalam tahun 1998...saya pun tak ingat..tapi masa tu 
ditayangkan di TV Brunei...(Labuan jer yang dapat siaran dari Brunei nih)....
Masa tu pun tengok dah setengah jalan....huhuhu...
Bukan saya sorang yang suka dengan cerita ni...raaaammmmaaaiiiiiii...sangatttt....
Lepak sini kalau nak share pasal cerita ni...

ok takmo cerita panjang...layan gambar jek...



Fantaghiro

Tarabas

Ramualdo

Minggu depan jangan lupa tengok lagi...hehehe


3 ulasan:

missbby berkata...

tq bagi info..baru tau ni..hehe..

TuTy_DeE berkata...

wahhh..nnt ingtkn aku dear...mok tgk jg...huhu

Zme Ahmad Shahruddin berkata...

singgah sini dan salam perkenalan dari saya :)

www.azmeerahmadshahruddin.blogspot.com