Suami ku nak berteman.....

Assalamualaikum.....

Sebenarnya jarang saya blogging malam...tapi malam ni lain sikit...
sebabnya saya berblogging di ofis tempat suami saya bekerja...
Hai...la abang..orang semua cuti..balik kampung...abang plak kene kerja...
Tapi takpe abang...B suke sbb abang akan dapat triple....muahahaha..
bekerja di hari cuti umum....saye suke..saye suke...
oh..ya..kenapa saya berada di opis suami...?
sebab tadi saya dan family mentua dinner kat luar...
dan suami saya pun ikut sekali...pastu katanya dia mintak teman kat opis...
saya tanya..."boleh ker.."
sepatutnya tadi suami saya nak balik awal...
tapi HQ dr Semenanjung call...ada barang nak loading...
kata suami saya...barang kalau nak loading,tak kira ari cuti atau tidak...
jadi terpaksa la suami saya OT lagi...ni dah pukul 9 mlm...
ntah pukul berapa la nak siap...
Yana pun dah boring tunggu ayah...si kecik saya terpaksa
saya suruh mentua saya bawak balik..sebab tadi dah meragam nak susu dan tido...
ermmm..takpe abang..demi mu ku sanggup tunggu....muahahaha...
yang penting esok saya nak belajar bawak kereta...
hehehe..walaupun saya dah ada lesen tapi saya nak biasakan bawak kereta manual...
ok la....setakat ni jerk....sok2 sambung lagik...
daaa.....

2 ulasan:

♥Mrs.Eady♥ berkata...

sekali sekala apa salah nyer :)

* Zaleta * berkata...

muahaha..tu la pasal...