SEGMEN BLOGLIST ABGTEROR | TANAH TUMPAH DARAHKU

Assalamualaikum.....


say nak join ni....korang nak ker...kalau nak korang klik SINI
Pastu korang jawab soalan-soalan kat bawah ni...

SOALAN

1. Dimana anda dilahirkan?
W.P.Labuan
2. Dimana anda dibesarkan?
Selangor dan W.P.Labuan
3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.
W.P.Labuan
4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
1. Ramai rakyat Malaysia tak tau kat mana Labuan sedangkan dah 27thn jd WILAYAH
2.Sebab ni tempat lahir saya.
3.Pulau bebas cukai....:)

Pastu korang masukkan url ENTRY korang di ruangan komen untuk pengesahan penyertaan

4 ulasan:

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

mcm best je ni..

* Zaleta * berkata...

join la...suke2 jer..

akutetapaku.com berkata...

ooo pelakon rupenyer awk ni..:)

http://akutetapaku85.blogspot.com/

fahmimustakim berkata...

ada jua lgi rupanya orang labuan..hye hye kak!

AkuAnak Labuan