Ngeeee.....terharu..tergumbira...dan tercayang...




Hah...!!! apakah....Bukan menayang okeyyy....Tapi saya memang tak sangka en asben nak belikan....patut la 2,3 hari asik dok tanya...nak ke tidak....saya kata memang saya nak sangat tapi rasanya tak penting...sebab bulan Januari depan kami dah plan nak ke KK...So kena la jimat duit kan...Tapi terkezut lipas la jugak tadi pagi bila en.asben ajak pergi bandar..Katanya nak tengok-tengok je la...kononnnn....Tau-tau terus amik sejibik....hahahaha...time kaceehhhh abang...tapi benda alah ni bukan untuk saya sorang..sebab tujuan utama memang nak belikan untuk anak-anak...apa tidak...asik berebut iphone nak main angrybird..haduiiiii....akhirnya berkorban jugak untuk anak-anak tersayang...
Takpelah...duit boleh dicari..tapi kebahagiaan dan senyuman anak-anak bukan ada jual kat pasar ikan...yer dak...?

Jadinya...satu hari ni anak,ayah dan mommy jadi jakun dengan benda alah ni...tadi nak test power la konon..nak berbloging guna benda alah ni.. saya tak reti nak uplod gambar kat entry nih....sudahnya saya pakai notebook jer update entry nih...Tu la kalau dah jakun memang camtu kan..pastu malas nak belajar....sampai saya nak buat entry pasal rumah ipar saya pun tak dapat sebab gambar-gambar yang saya ambik tadi masuk dalam memory benda alah ni...Kesian la pulak kan kena gelar BENDA ALAH...elok-elok nama cantik SAMSUNG GALAXY TAB 7.0..

Sebelum mengakhiri entry nih...saya nak ucap syukur pada Allah S.W.T kerana memberi rezeki kepada kami...Rasanya tahun ni rezeki kami sangat murah...selepas satu...satu lagi diberiNya...amin Ya Allah...
Pastu terima kasih jugak pada en asben..yang selama ni bekerja keras siang malam..semata-mata untuk membahagiakan dan memberi kesenangan pada isterinya yang cute ini..serta anak-anak yang menjadi perangsang untuk terus memajukan diri...luv u so much abang...B hargai sangat2 pengorbanan abang...


1 ulasan:

alif ismail berkata...

salam...

pom....pom...pom...

alif datang menjenguk sambil2 jemput ke sini..

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/tanya-pendapat-sweet-couple.html