Majlis Sungkai (berbuka puasa)....

Assalamualaikum.....

Salam Ramadhan ke-18 untuk semua...Dah lama tak bersiaran...spiderman pun makin rancak melebarkan laman sesawangnya...Mr.Lipas pun dan banyak menambah zuriatnya...muahahaha.....lama tak jenguk...macam-macam rupa dah blog ni...rupa apa...? takde beza pon....tu la pasal...takde pembaharuan langsung...kalau tidak asyik bertukar header,bertukar background....

Biasa la ...sejak-sejak jadi pekerja cemerlang ini...aisehhhhh....tak sempat nak menjenguk...jenguk pun kejap-kejap je...orang kata asal ada tinggal jejak jer...sori la kawan-kawan..sampai dah tak terlawat umah korang...Hari raya nanti boleh tak....?  nak duit raya sekali...hehehe....

wahhhh....dah lari tajuk okey.....
Petang semalam saya ke Grand Dorsett Hotel...ada Majlis Bersungkai (berbuka posa daaaa....) dengan CEO AIA....kekenyangan saya...sampai dah tak muat nak sumbat mana....tapi yang tak best kuew tiaw hotel tu kan macam beli kat bazar jer...tak special langsung...upppsss....masak sendiri lagi sodappp...

The best part is...Muka our CEO kan sejibik macam Azhar Sulaiman...cuma CEO kami ni kurus sikit...ngehhhh....Ore Kelate....mudo lagi....Selalu terbayang dalam kepala otak CEO ni biasanya dah tua...rambut pun dah kureng....tapi yang ni masih muda....huaaaaaa...gatal sungguh mata ku ini....muahahaha...
ala....sekali sekali cuci mata....tak luak ponnnnn.....Dan tak rugi jugak datang tadi...dapat la menang lucky draw...Payung ajer...boleh la kan..dari takde....

Ermmm...sejak dah kerja ngan AIA ni...terasa gatal plak ulu hatiku nak menjoinkan diri dengan Team AIA nih....dok bincang-bincang ngan en.asben...so far en.asben ku galakkan dan menyokong.....tunggu bos balik dari Bali la....saya pon dah bagitau en.asben yang saya nak ambik insurans untuk family...ye la mana kita tau akan datang..kot anak sakit ker,ada apa-apa ker....mana nak cari duit...kot nanti kosnya riban-riban...mana nak cekau....

ermmm...so sori...tak dapat nak share gambar...sebab semua gambar cameraman yang ambik...kena mintak dulu la nanti....ok...cukup dulu la kot.....

P/S : Tak sabar naka tunggu Gathering Hari Raya AIA 15 september....yahoooooo....

2 ulasan:

Zul Fattah berkata...

haha..lawak r..tak pew.. org lain ada jengok..
jom join segmen pertama saya..
http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/segmen-cerita-aku-dengan-bulan.html

Miss Nadya berkata...

hye...nad masukkan header blog ini DI SINI