Nak Handphone Baru....

Assalamualaikum...

Sebenarnya banyak benda yang saya idam...tapi pertama sekali saya nak benda ni dulu...sebab yang lama dah uzur...kesian ya amat kalau tengok...hehehehe...lagipun selalu rosak...errmmm...
*

*

*

*

*

jeng..jeng..jeng...ni la yang saya nak...Nokia C3 jer...xmo la yang mahal2 (walaupun dalam ati sebenarnya nak yg lebih canggih)..tapi bila tengok kemampuan,rasanya tak payah la kot...setakat nak guna untuk call n message,cukup la pakai yg ni jer...tengok la mungkin dalam masa terdekat ni nak tukar la...nak yang pink kaler...hehehehe...kalau mr hubby baik ati mungkin boleh pujuk kot belikan....muahahahaha...

2 ulasan:

♥ Mrs.Eady ♥ berkata...

pstt..hp ni ade kaler lilac(light purple) yg sgttttttt cantik :)

Eta berkata...

ye ker...tak tau plak..org kedai kata ada 3 kaler jer..